Najnovšie recenzie zo sekcie Filtre do kávovarov
OK
ok
- Lacná a dobrá náhrada.
- Kávovar s ním spolupracuje veľmi dobre a je s ním spokojný.
Odporúča produkt
- pouzivam iba originalny filter
Odporúča produkt
- Spĺňa všetky moje požiadavky na daný výrobok
- dobrá cena
- Original prislusenstvo do kavovarov
cena
- Používam dlhšie bez problémov
Odporúča produkt
- Kupovali sme najprv bielené a teraz sme prešli na tieto filtre a sú rovnako dobré. Odporúčam.
- Tento produkt kupujem pravidelne8
Odporúča produkt
Filtruje ako má, originálny filter, chráni kávovar a zlepšuje arómu.
funguje ako má
Super originál filter.
- Filter je super
- Kvalitný kávovar, až 19 barov, jednoduché čistenie sústavy napeňovania mlieka, prehľadný displej, rôzne typy káv, vlastné nastavenia a konfigurácie vlastnej kávy
- Mlieko sa nedá doplniť do nádoby bez jej úplného odpojenia. Stačilo by keby sa dalo otvoriť veko
- Nenapeňuje každé mlieko. Mal som doteraz skúsenosť s inými deLonghi kávovarmi a napeňovali akékoľvek mlieko a výborne. Tento nie. V návode uvádzajú 0,5% a 1,5%. Ale tie nenapení, len 3,5%.
- Výpusť napeneného mlieka sa dá síce povytiahnuť, ale je krátka. Pri ručnom napenení parou nedočiahne na dno pohára.
- Násypka na kávu má nekrytú časť, do ktorej sa káva nemá sypať, samozrejme tam zrnká napadajú
Značku deLonghi preferujem, mal som starší model, výborný, bol v cene do 500 € ale tento ma pri tej vysokej cene (cca. 1400) mierne sklamal. Hlavne to nenapenenie mlieka 1,5%...
cena
- Dva mesiace účinku
kávovar funguje spoľahlivo
Zobrazujem 441 - 460 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...21 22 [ 23 ] 24 25 Ďalšie »